

Low Carbon Vehicle Partnership

Bus Working Group Meeting Wednesday, 23 January 2008, 10.00 to 13.00 Department for Transport, Great Minster House, Marsham Street, London, SW1P 4DR

BWG-A-08-01

AGENDA

10:00 5 min	1. 1.1	Welcome & apologies Election of Chair	Chair Jonathan Murray	
10:05 10 min	2. 2.1	Minutes and Matters arising Euro Bus Expo 2008	Chair Jonathan Murray	BWG-M-07-11
10:15 30 min	3. 3.1	Secretariat Update Membership fees update	Jonathan Murray Jonathan Murray	BWG-P-08-01 BWG-P-08-07
10:45 30 min	4	BSOG Review – discussion document	Paul O'Sullivan, DfT (tbc)	BWG-P-08-02*
11:15 20 min	5	Fuel economy delivered by Infinitely Variable Transmissions	Ian MacPherson	BWG-P-08-03*
11:35 30 min	6	Forward commitment feasibility study update	Jonathan Murray	BWG-P-08-04
	6.1	Primary research and preliminary conclusions	David Martin, David Lemon & Malcolm Noyle, STS	BWG-P-08-05*
12:05 20 min	7.	Work programme review	Chair	BWG-P-08-06
12:25 5 min	8.	AOB	Chair	

^{*} Paper to be presented on the day

Next meeting: 4th June 2008 venue to be confirmed